Aniridi Danmark indbyder til aktivitetdag for hele familien!

By | 9. oktober 2018

Søndag d. 18. november fra kl. 10-16 vil vi gerne invitere hele familien på en aktivitetdag i naturskønne omgivelser på:

Brogården Kursuscenter
Abelonelundvej 40, Strib
5500 Middelfart.

Deltagelsen er gratis for hele familien og vi tilpasser programmet efter de aldersgrupper, som tilmelder sig.

Det er derfor en rigtig god idé, hvis du skriver alder på især tilmeldte børn, så vi er sikre på, at alle får en sjov og aktiv dag.

TILMELD DIG HER:

  Personen i familien, der er registreret som medlem. (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager der andre personer fra hustanden, bedes de listet nedenfor under kommentarer; børn bedes angivet med alder af hensyn til programplanlægningen. Her kan du også skrive, om der er særlige ting, vi skal tage hensyn til vedr. kost eller lign.

  Kommentarer

  Tilmeldingsfristen er kort, så skynd dig at melde til. Seneste frist for tilmelding er mandag d. 22. oktober.

  Et mere præcist program for dagen bliver rundsendt efter tilmeldingsfristen, hvor vi ved, hvordan aldersfordelingen er. Et fast punkt allerede nu er dog ekstraordinær generalforsamling fra kl. 10.00-10.30, som vi hermed ønsker at indkalde til.

  Baggrunden for den ekstraordinære generalforsamling er et forslag til ændring af vedtægterne, som bestyrelsen er fremkommet med i forhold til medlemsstrukturen. Du kan læse forslaget her.

  Tilmelding er bindende og gratis.

  Vælger du at blive væk uden framelding senest 24 timer før arrangementets begyndelse, tillader vi os at opkræve 400 kr. pr. person, du har tilmeldt, for at dække de udgifter, som foreningen har for din udeblivelse. Så sørg for at melde fra i god tid, hvis du bliver forhindret.