Bliv medlem

Du kan blive medlem af Aniridi Danmark ved at sende en mail med temaet ‘Indmeldelse i Aniridi Danmark’ til e-mail adressen kontakt @ aniridi.dk (slet mellemrum på begge sider af @).

Du bedes i mailen oplyse følgende:

  • navne på alle ønskede medlemmer i husstanden
  • fødselsdato og år (særligt vigtigt for børn, da vores arrangementer er finansieret af offentlige puljer) på alle medlemmer med diagnosen samt øvrige ønskede medlemmer i husstanden
  • adresse, postnummer og by for husstanden
  • jeres primære kontakt telefonnummer
  • jeres primære kontakt e-mail.

Ved den ekstraordinære generalforsamling 18. november 2018 blev det vedtaget, at medlemsskabet af Aniridi Danmark fra d. 1. januar 2019 er personligt.

Kontingentet vil fremover være som følger:
Medlemmer med Aniridi – årskontingent: 75 kr.
Medlemmer uden Aniridi – årskontingent: 50 kr.

Man er først medlem, når vi har registreret betalingen og vi vil herefter modtage en bekræftelse for indmeldelsen.

Beløbet vil blive opkrævet årligt pr. kontooverførsel til følgende kontonr. (skriv det fulde navn på alle medlemmer, der betales for, i beskedfeltet):

Spar Nord, Reg. nr.: 9196 Kontonr.: 1130084695

Vi opfordrer alle til at oprette indbetalingen af som en årligt tilbagevendende betaling; så kører betalingen automatisk.

Ved tilmelding accepterer du, at Aniridi Danmark må tage kontakt pr. mail til medlemmernes oplyste email-adresse med henvendelser omhandlende nyheder om Aniridi (herunder invitation til arrangementer, nyhedsbrev o.lign.).

Alle informationer behandles fortroligt og uden adgang for 3. person. Kontaktes foreningen af forskere eller læger, der arbejder med projekter med relevans for diagnosen Aniridi, vil udelukkende kontaktinformationer blive videregivet og kun efter eksplicit forudgående tilladelse fra vores medlemmer.