Start året med fokus på overgange

By | 4. januar 2022

Har du et barn eller en ung derhjemme, der har aniridi eller en anden sjælden diagnose, så kender du de medfølgende udfordringer det giver, at man er anderledes end kammeraterne.

Udfordringer og forskelle, der bliver endnu mere tydelige, når der sker overgange i livet. Overgange fra børnehave til skole, fra skole til ungdomsuddannelse, fra barn til voksen eller i det hele taget situationer, hvor livet ændrer sig fra en stabil periode til nye omgivelser, nye krav og nye forudsætninger.

At være anderledes er et livsvilkår, når man har en sjælden diagnose som aniridi. Vil du blive klogere på, hvordan du kan undgå klichéerne og styrke selvtilliden og selvværden?

Så er det her måske noget for dig:

WEBINAR – ‘Overgange – styrk selvtillid og selværd’ med psykoterapeut Alice Jensen

Torsdag d. 13. januar 2022 klokken 20:00 kan du deltage i webinaret ‘Overgange – styrk selvtillid og selvværd’ med psykoterapeut Alice Jensen.

Du får her input til, hvordan du støtter dit barn/den unge bedst muligt i forhold til livets overgange, uden at du løber ind i nogle af de klassiske klichéer.

Webinaret vil blive kørt som en interaktiv workshop, hvorfor der maksimalt vil være plads til 8 deltagere. Så skynd dig at booke din plads, hvis du ønsker at deltage.

Du kan tilmelde dig webinaret på dette link>>