Årsmøde 2024

Så åbner vi for tilmeldingen til ANIRIDI DANMARKs Årsmøde 2024 på Danhostel Skanderborg d. 15.-17. marts 2024!

Sidste frist for tilmelding var torsdag d. 29. februar. Der er nu lukket for tilmeldinger.

Aniridi Danmarks Årsmøde 2024 bliver afholdt på:

Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9
8660 Skanderborg

Har du særlige ønsker til kost, kun mulighed for at deltage i dele af arrangementet eller får du ikke brug for overnatning, så skriv det i kommentar-feltet.

Deltagelsen er gratis for alle i familien, der er medlemmer, og vi tilpasser aktiviteterne i programmet efter de aldersgrupper, som tilmelder sig. Det er derfor en rigtig god idé, hvis du skriver alder på især tilmeldte børn, så vi er sikre på, at alle får en sjov og weekend.

Aniridi-møde på Aarhus Universitetshospital:

Vi har i år taget initiativ til at afholde lørdagens program kl. 10.00 til 14.45 som et fælles møde for patienter, pårørende og øjenlæger om sygdommen aniridi på Aarhus Universitetshospital. Formålet med mødet er primært at udbrede kendskabet til aniridi blandt uddannede og kommende øjenlæger.

Ved mødet vil fagpersoner holde forskellige foredrag om sygdommen, behandlinger samt rehabilitering af synshandicap. Parallelt med foredragene vil deltagende øjenlæger have lejlighed til at undersøge en række patienter med aniridi. Patienter og pårørende har desuden mulighed for at være med i en ”flydende workshop”.

På dagen vil der være mulighed for at børn/søskende kan lege ved afdelingens børneafsnit (Gang J206)
Aarhus Universitetshospital er stort. På hospitalets hjemmeside kan man finde god vejledning til at finde rundt ligesom det også er muligt at hente en App til telefonen.

Se: https://www.auh.dk/praktisk-information/find-vej-parkering/ .

Du kan se hele programmet for Årsmødet her>>