5 års jubilæums Årsmøde

ANIRIDI DANMARK indbyder til 5 års Jubilæums Årsmøde på Danhostel Fredericia d. 6.-8. marts 2020!

I anledningen af, at vores forening fylder 5 år, indbyder vi alle medlemmer med hele familien til 5 års Jubilæums Årsmøde på Danhostel Fredericia i Fredericia. Vi lover, at der bliver både spændende oplæg og sjove aktiviteter og hyggeligt samvær for både store og små.

Det endelige program kommer så snart, vi har alle punkter på plads.

I år starter vi allerede ud fredag d. 6. marts, hvor det vil være muligt at mødes sidst på eftermiddagen til en lækker middag og socialt samvær. Den mere formelle del af programmet starter lørdag formiddag. Søndag formiddag afholdes Generalforsamling 2020.

Weekenden bliver afholdt på:

Danhostel Fredericia
Vestre Ringvej 98
7000 Fredericia

Deltagelsen er gratis for hele familien og vi tilpasser aktiviteterne i programmet efter de aldersgrupper, som tilmelder sig. Det er derfor en rigtig god idé, hvis du skriver alder på især tilmeldte børn, så vi er sikre på, at alle får en sjov og weekend.

Har du kun mulighed for at deltage i dele af arrangementet eller får du ikke brug for overnatning, så skriv det i kommentar-feltet.

Sidste frist for tilmelding er fredag d. 21. februar (bemærk – ny frist).

  Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med Aniridi Danmarks aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. (skal udfyldes)

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.

  Navn og alder på kontaktperson i husstanden. (skal udfyldes)

  Navn og alder på person 2.

  Navn og alder på person 3.

  Navn og alder på person 4.

  Navn og alder på person 5.

  Navn og alder på person 6.

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Antal enkeltværelser

  Antal dobbeltværelser

  Oplys venligst, hvis der er særlige ting, vi skal tage hensyn til vedr. kost eller lign. Oplys ligeledes, hvis du kun deltager i dele af arrangementet - f.eks. 'deltager kun lørdag'.

  Kommentarer

   

  Tilmelding er bindende og gratis.

  Vælger du at blive væk uden framelding senest 24 timer før arrangementets begyndelse, tillader vi os at opkræve 600 kr. pr. person, du har tilmeldt, for at dække de udgifter, som foreningen har for din udeblivelse. Så sørg for at melde fra i god tid, hvis du bliver forhindret.